Álláskeresés

cropped-Many-Flowers-beautiful-nature-22639519-1240-827.jpg

Önéletrajz és állásinterjú tanácsadás

Képzettségünk, tapasztalataink adottak, ám ugyanazzal a tartalommal eltérő benyomást kelthetünk attól függően, hogyan csomagoljuk, keretezzük mindezt. Hajlamosak vagyunk lényeges információkat kifelejteni önéletrajzunkból, melyek hozzásegíthetnének a megpályázott állás elnyeréséhez, míg hiányosságainkra sokszor önkéntelenül is felhívjuk a figyelmet. Anyagunkat érdemes a “HR-es szemével” átfutni: mi vonzza a tekintetet, s mely részek sikkadnak el a háttérben. Nem szabad spórolni az idővel önéletrajzunk összeállításánál, hiszen ez az első kapcsolódási pontunk leendő munkáltatónkkal. Sokan véreznek el a folyamat ezen pontján, és a több tucat jelentkezés kiküldésének dacára hiába várják a kapcsolatfelvételt a cégek részéről. Ilyen esetben kezdjük el keresni a hibát az önéletrajzunkban!

Ha sikerül felkeltenünk érdeklődését a HR-esnek, esélyt kapunk a személyes bemutatkozásra állásinterjú formájában. Hajlamosak vagyunk ezen a ponton a lámpaláz változatos tüneteit produkálni, ami hátráltat bennünket abban, hogy legjobb formánkat tudjuk nyújtani éles helyzetben.

Hagyományos és kreatív önéletrajzok tartalmi összeállításában, ellenőrzésében, valamint állásinterjúra való felkészítésben számíthat segítségemre.

cv1cv2

Kreatív CV